Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Pieci pieprasītākie juridiskie pakalpojumi

Mums katram dzīvē var gadīties situācijas, kad ir nepieciešams izmantot juridiskos pakalpojumus. Fiziskas personas visbiežāk meklē juridisko palīdzību, lai sakārtotu dažādus ģimenes tiesību jautājumus, iegādātos nekustamo īpašumu vai tiktu galā ar mantojuma lietām. Savukārt juridiskās personas – komerctiesību, nodokļu un citos jautājumos. Iepazīstieties ar pieprasītākajiem juridiskajiem pakalpojumiem!

1.Konsultācijas un juridiskās palīdzības sniegšana

Juridiskā konsultācija (https://eabirojs.lv/juridiskie-pakalpojumi/) ir pirmais solis, lai izveidotu sadarbību ar juristu vai advokātu. Konsultācijas laikā klients iepazīstina juristu vai advokātu ar lietas būtību un dokumentāciju, izrunā aktuālos jautājumus un vienojas par turpmāko sadarbību, ja tāda nepieciešama. Jo kas zina – varbūt visas atbildes uz jautājumiem var būt atrastas jau pirmās konsultācijas laikā. 

2.Interešu pārstāvība

Interešu pārstāvība ir saziņa ar publiskās varas pārstāvi, lai ietekmētu publisku lēmumu (politikas dokumentu, normatīvo aktu, administratīvo aktu) pieņemšanu. Lai nonāktu pie kopsaucēja un atrastu atbilstošāko risinājumu, jomas speciālisti parasti rūpīgi uzklausa klienta vēlmes un novērtē situāciju. 

3.Tiesisku darījumu organizēšana un vadīšana

Jūsu plānā ir slēgt kādu tiesisku darījumu – pirkuma, aizdevuma, nomas, īres vai jebkādu citu līgumu? Pirms tam ir svarīgi sagatavot iesaistīto pušu interesēm un vēlmēm atbilstošus dokumentus, veikt uzņemto risku novērtējumu, kā arī apzināt un izprast sekas, ko rada iesaistīšanās konkrētajā darījumā.

4.Normatīvo aktu projektu saskaņošana un sagatavošana

Vai esat kādreiz sastapies ar normatīvajiem aktiem, kuri ir neefektīvi un kuru mērķi ir nerealizējami? Tieši tādēļ, lai šādas situācijas nerastos, to izstrādē ir nepieciešams kvalificēts juridiskais atbalsts. Normatīvā regulējuma izstrāde noteiktu mērķu sasniegšanai sastāv no neskaitāmām praktiskām darbībām.

5.Atzinumu sagatavošana

Teju katrs advokātu birojs piedāvā klientiem sagatavot dažāda veida juridiskos atzinumus par viņam interesējošajiem jautājumiem. Piemēram, par iespējamiem un pieļaujamiem risinājumiem konkrētā tiesvedībā, iespējamu stratēģiju klienta saimnieciskās darbības attīstības plānošanā un citus. 

Juristu birojs “Atlācis un Partneri” piedāvā visaptverošu juridisko pakalpojumu sniegšanu Latvijā. Birojā strādā profesionāla un pieredzējusi juridiskā komanda, kas specializējas dažādās juridiskajās jomās, nodrošinot klientiem augstas kvalitātes palīdzību. Plašāka informācija juristu biroja mājas lapā www.eabirojs.lv. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izvēlēties ceļojumu apdrošināšanu ģimenei?

Plānojot ģimenes ceļojumu, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ceļojumu apdrošināšanu, lai ikviens ģimenes loceklis būtu pasargāts no negaidītiem notikumiem ceļojuma laikā. Ģimenēm, sevišķi tādām, kur...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti