Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

LIEK RAIZĒTIES

Fanus satraucis mūziķa Džastina Bībera ieraksts vietnē Instagram. Viņš aizvadītās nedēļas nogalē publicēja vairākus selfijus, kuros redzams raudot. Tiesa gan, 30 gadu vecais mūziķis dalījās arī ar priecīgām pašbildēm un foto no koncerta. Sekotāji metās rakstīt komentārus, paužot bažas par Bībera mentālo stāvokli un jautājot, kas atgadījies. Daži izteica aizdomas par problēmām viņa laulības dzīvē. Pats mūziķis šo publikāciju nav paskaidrojis, nav arī atbildējis uz komentāriem.

SKAIDRĀ LABĀK

Repa zvaigzne Eminems vietnē Instagram publicējis foto ar monētu, uz kuras redzams skaitlis 16, tādējādi publiski atzīmējot 16 gadus, kas aizvadīti, nelietojot alkoholu un citas apreibinošas vielas. Sobriety coin ir žetons, kas tiek izsniegts Anonīmo alkoholiķu biedrības biedriem, lai atzīmētu laika daudzumu, ko dalībnieks pavadījis skaidrā prātā. 2007. gadā Eminems nokļuva rehabilitācijas klīnikā, un kopš tā laika 51 gadu vecais mūziķis ir kļuvis par atturībnieku.

BEZ TIKTOKA

ASV Kongress ir pieņēmis un prezidents Džo Baidens parakstījis likumu, kas paredz ASV aizliegt TikTok, ja Ķīnas uzņēmums ByteDance to nepārdos. Likums noteic, ka ByteDance jāpārdod TikTok deviņu mēnešu laikā, bet šo termiņu varēs pagarināt vēl par trim mēnešiem, ja būs jau atrasts pircējs un notiks pārdošanas process. TikTok, kam ASV ir 170 miljoni lietotāju, ir paziņojis, ka nav kopīgojis ASV lietotāju datus ar Ķīnas iestādēm un šim aizliegumam nav pamata.

50 000 ASV DOLĀRU 

maksā biļete vienai personai uz Met Gala pasākumu, kas notiks 6. maijā, savukārt galdiņu desmit cilvēkiem iespējams rezervēt par 300 000 ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Māksliniekus nevajag ierobežot

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce par to, ko nevar redzēt Muzeju naktī, iešanu laikmetīgās mākslas lauciņā un par divām katarses reizēm.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata